Łazanki z pieczarkami

Łazanki z pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron łazankowy

    30 dag
  • pieczarki

    25 dag
  • cebula

    1 szt
  • przyprawa Przyprawa do zup Kucharek-

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • margaryna

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron łazankowy ugotować w osolonej wodzie. Cebulkę pokroić w kostkę, zrumienić na tłuszczu, dodać posiekane pieczarki, wszystko dusić ok 10 min. Doprawić do smaku sola, pieprzem i przyprawą maggi. Podawać z gorącymi łazankami. Danie można również wymieszać i podawać podsmażone na patelni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Katarzyna59

14.05.2012 17:56
apetyczne

jogobella23

04.02.2012 14:09
super

Iwona51

26.11.2011 10:27
super

ewaa

16.04.2011 20:22
bardzo smaczne

Margo1

26.12.2010 12:42
uwielbiam to

polly66

06.10.2010 08:00
również nie próbowałam z pieczarkami samymi ale zapewne smacznie,dorzuciłabym tylko coś jeszcze;)

Mysiunia

02.09.2010 10:10
kocham łazanki, ale zawsze jadałam z miesem i kiszoną kapustą, a te równiez wydają sie byc smaczne:)

pauluna

25.08.2010 19:01
bardzo apetyczne

plocia

16.08.2010 20:34
wygląda apetycznie

Monika193

15.08.2010 13:14
ekstra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat