Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 szt |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórek zielony | 1 szt |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
koperek | 1 pęczek |
por (biała część) | 4-5 cm |
oliwa | 5-6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
przyprawy | 1 łyżka |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórek zielony | 1 szt |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
koperek | 1 pęczek |
por (biała część) | 4-5 cm |
oliwa | 5-6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
przyprawy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: