Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
rzodkiewka 1 pęczek
ogórek zielony 1 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
koperek 1 pęczek
por (biała część) 4-5 cm
oliwa 5-6 łyżek
sól
pieprz
przyprawy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską oczyścić, umyć i pokroić w paseczki, pora pokroić w cieniutkie półplasterki, rzodkiewkę w plasterki. Ogórka obrać i pokroić w kostkę. Szczypiorek i koperek posiekać. Wszystkie składniki włożyc do dużej miski i wymieszać. Dodac łyżke przyprawy do sałatek, oraz oliwę. Doprawic solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 19.05.2015 13:22
pyszna surówka
Iwusia 16.05.2015 23:30
smakowita
Łukasz15 16.05.2015 20:43
Smaczna surówka
Gracer 16.05.2015 20:07
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak