Ryż po chińsku

Ryż po chińsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    2 szklanki
  • olej

  • cebula biała

    1
  • marchewka

    1
  • groszek konserwowy

    pół puszki
  • fasolka szparagowa

    garść
  • sól

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż ugotować. Udusić na oleju pokrojoną cebulę oraz startą marchewkę kiedy będzie miękka dodać groszek oraz fasolkę szparagową , na koniec dodać ugotowany ryż. Przyprawić solą pieprzem i imbirem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Grażyna13

29.10.2011 20:58
Smakowity!

Ewelina38

09.06.2011 12:04
coś dla mnie, uwielbiam ryż

Karolina92

14.11.2010 08:51
lubie takie dania z ryzem

Kate131

25.09.2010 12:20
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat