Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka w biszkopcie
Kroki postępowania
Jabłka obrać, pokroić w grubszą kostkę, obtaczać w cukrze a następnie w zwykłej mące i odstawić.
jabłka |
1 kg
|
mąka tortowa |
1 1/2 szklanki
|
cukier puder |
1 1/2 szklanki
|
jaja |
5 szt
|
masło |
13 dag
|
mleko |
1 szklanka
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
aromat pomarańczowy |
1 szt
|
tłuszcz do formy |
|
wiórki kokosowe |
do formy
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: