Składniki:
Biszkopt
jajko |
7 sztuk
|
budyń waniliowy |
2 sztuki po 45 g
|
mąka pszenna |
1 szklanka
|
cukier |
1 szklanka
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
sól |
1 szczypta
|
Mus
puree z dyni |
200 gram
|
Śliwki z kompotu |
0.7 litra
|
galaretka brzoskwiniowa |
2 sztuki
|
sok z cytryny |
2 łyżki
|
Krem
śmietana 30% |
500 ml
|
cukier puder |
1 łyżka
|
chałwa |
200 gram
|
czekolada gorzka |
50 gram
|
woda |
1/3 szklanki
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
4 płaskie łyżeczki
|
Poncz
woda |
1/2 szklanki
|
cukier |
2 łyżeczki
|
spirytus |
1 łyżka
|
sok z cytryny |
|