banany w cieście francuskim

banany w cieście francuskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
  • sok z cytryny

    do smaku
  • banan

    7 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banany obieramy, odcinamy końce skrapiamy sokiem z cytryny.. Banany zawijamy w ciasto francuskie na wieżchu lekko rozcinamy. Pieczemy 35 minut w 220 stopniach

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnieszka/picola

25.09.2011 22:38
ciekawe

Małgorzata106

14.08.2011 18:09
pycha

jolaxa1

01.07.2011 22:41
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat