Przepis i sposób przygotowania na: Knedle z pieczarkami
Kroki postępowania
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić i utłuc.
ziemniaki | 1/2 kg |
mąka pszenna | 15 dag |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
jajko | 2 szt. |
pieczarki | 1/2 kg |
cebula biała | 3 szt. |
tłuszcz do smażenia | 2 łyżki |
jajko | 1 szt/ do pieczarek |
masło | 1 łyżka |
ser żółty | 10 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: