szparagi z bekonem

szparagi z bekonem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi białe

    500 gram
  • bekon

    300 gram
  • sól

    do smaku
  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi obgotowujemy, zawijjamy w bekon obsmażamy na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

noculos

19.01.2011 17:16
super!!!

noculos

19.01.2011 17:16
super!!!

noculos

19.01.2011 17:16
super!!!

noculos

19.01.2011 17:16
super!!!

noculos

19.01.2011 17:16
super!!!

noculos

19.01.2011 17:16
super!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat