Zupka mięsno jarzynowa

Zupka mięsno jarzynowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki młode

    ok6
  • seler naciowy

  • marchew

    ok4-5
  • por

  • koper świeży

  • natka pietruszki

  • liść laurowy

  • ziele angielskie

  • sól, pieprz

  • cebula biała

  • karkówka

    ok30dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kostki bulionowe wrzucić do 1-1,5litra wody.Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć z cebulką.Do bulionu dodać pokrojone warzywa,ziele i liść,gotować.Pod koniec dodać mięso,doprawić do smaku i dodać koper z natką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jolanta40

29.08.2010 19:34
zdrowa i pozywna

Margo1

14.08.2010 08:46
Dobra zupka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat