Przepis i sposób przygotowania na: jogurtowiec dyniowo pomarańczowy
Kroki postępowania
Dynię po ostudzeniu przetrzeć blenderem. Będą potrzebne 2 szklanki takiego musu.
Gdy zacznie tężeć wylać na wystudzony spod.
Gotowe, smacznego.
dynia | 2 szklanki pieczonej Hokkaido |
pomarańcze | 2 średnie |
jogurt naturalny | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
ksylitol | 3 łyżki lub cukier |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
ciastka | 150 g ciastkalub ciasto czekoladowe |
masło klarowane | 1 łyżka |
śmietana 30% | 200 ml |
fix do śmietany | 1 opakowanie |
cukier waniliowy | 16 g (opakowanie) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: