Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Dynię rozciąć, wydrążyć pestki i ułożyć na blasze skórką do góry. Piec w 180 stopniach około 20 do 30 minut zależy od grubości miąższu.
Dynię po ostudzeniu przetrzeć blenderem. Będą potrzebne 2 szklanki takiego musu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    wspaniale się prezentuje :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ale super ciacho :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Fantastyczny przepis:)
  • 1
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Wygląda rewelacyjnie i zapewne tak smakuje. Moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękne ciasto i ten kolor
  • 1
    ja
    Opublikowano

    Justi2401

    Pięknie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    wspaniały deser :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ładne kolorki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smacznie wygląda to ciasto, pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    pięknie wygląda :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wspaniale ciasto, piękny kolor
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    chyba nikt nie oprze się takim wspaniałościom
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    bardzo smaczne smaki deserek na medal

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !