pasta twarogowa

pasta twarogowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek wiejski

    1 sztuka
  • rzodkiewki pokrojone w plasterki

    1 pęczek
  • jajka

    3 sztuka
  • szczypior

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.Wyrzucić twarożek do miseczki. Pokroić jajka w kostkę i rzodkiewkę w małe talarki. Posiekać szczypior i wymieszać doprawiając solą . Idealna na kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (20)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anulka69

28.11.2012 10:29
pycha

Ewa111

16.02.2011 12:41
zaraz zrobię ,może przywołam wiosnę ,takim wiosennym śniadaniem

Myszka75

12.01.2011 07:30
super śniadanko, ja dodaję jeszcze sporo koperku:)

Wojtek8

02.01.2011 21:32
fajne

aginaa

18.11.2010 19:57
uwielbiam taka

Ntalia

15.11.2010 14:52
Pyszne:)

mysza666

01.11.2010 13:15
jeszcze z jajkiem nie próbowałam:)

Beata73

30.10.2010 18:35
pyszny!

mamusia1

26.10.2010 17:14
pyszny lekki twarożek

Ewa111

25.10.2010 13:41
świetne śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat