POLEWA DO CIASTA BIAŁA

POLEWA DO CIASTA BIAŁA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier puder

    250 g
  • mleko gorące

    4 łyżki
  • tłuszcz

    25 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukier przesiać dodać gorące mleko, mieszać do uzyskania gęstej polewy.
Roztopić tłuszcz i połączyć z wcześniej przygotowaną masą, polać ciasto.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat