POLĘDWICA PIECZONA

POLĘDWICA PIECZONA

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    60 g
  • polędwica wołowa

    1 kg
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć, usunąć błony, posolić. Folię do pieczenia posmarować masłem, owinąć nią mięso, ułożyć w brytfannie i piec w piekarniku przez 20 minut. Mięso wyjąć i porcjować w plastry.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

16.11.2015 23:31
super jadlo.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat