Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Margarynę siekamy do rondelka, wsypujemy cukier i kakao, dolewamy wodę i podgrzewamy cały czas mieszając, aż składniki się połączą. Gotujemy 5 min.


Porada autora

Nad sernik wkładamy pustą brytfannę - nie przypali się podczas pieczenia. Można sernik posypać kolorowymi perełkami lub wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    wwwiolka

    Bardzo fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite ciasto.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania84

    smakowity placuszek
  • 0
    1
    Opublikowano

    Ola1984

    Smakowicie wygląda :)
  • 0
    17158956_1660414097595564_7544246907324496367_o
    Opublikowano

    VioletoweKucharzenie

    uwielbiam serniki:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda kusząco
  • 0
    cooking-woman
    Opublikowano

    Joannasz3190

    Musi być pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smakowite ciasto
  • 0
    dsc_0091.
    Opublikowano

    Anna20

    pyszny, moja mama zawsze taki piekła :)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    smaczny serniczek :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lis

    Cudownie smakowite:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !