Chleb faszerowany warstwowy

Chleb faszerowany warstwowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone wołowe

    200 gram
  • filet z kurczaka

    200 gram
  • ser żółty

    300 gram
  • zioła

    1 pęczek
  • olej do smażenia

  • chleb

    1 okrągły
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z chleba należy ostrożnie odciąć wierzch, i wydrążyć miasz. Mieso mielone przyprawiamy solą i ziołami i smarzymy. kurczaka kroimy w kostkę przyprawiamy i również smażymy. Ser ścieramy na tartce. Na dno chlebka układamy usmażone mięso mielone i polowę sera , następnie kurczaka i ser zapiekamy 20 minut w 180 stopniach. mozna podawać z keczupem lub sosem czosnkowym.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

usmiech

05.01.2012 22:41
zaskakujący przepis

noculos

21.09.2010 11:17
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat