schab pod pierzynką

schab pod pierzynką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

  • marchewka

    3
  • pieczarki

    50 dag
  • kucharek

  • masło

  • majonez

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

schab kroimy w plastry i rozbijamy oprószamy kucharkiem i pieprzem pieczarki i cebulę kroimy w plastry i podsmażamy na masle marchewki również kroimy w plasterki schab układamy w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym układamy pieczarki marchewki i łyżkę majonezu pieczemy ok 1 godziny

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

11.11.2010 00:15
super

monisia1977

24.10.2010 07:06
polecam!!

Emilia22

30.09.2010 08:58
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat