Przepis i sposób przygotowania na: Malinowe mini torciki bezowe
Kroki postępowania
Pianę przekładam do worka cukierniczego z końcówką i wyciskam na papierze do pieczenia. Bezy trochę urosną więc nie polecam blisko siebie ich wyciskać.
białko |
6 sztuk
|
cukier |
350 g
|
ocet 10 % |
1 łyzka
|
mąka ziemniaczana |
1 łyżki
|
maliny świeże |
200 g
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
2 łyżeczki
|
cukier |
1/3 szklanki
|
śmietana kremówka |
250 ml
|
cukier puder |
1 łyżeczka
|
maliny świeże |
15 dkg
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: