Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ucierane z truskawkami i czekoladą
Kroki postępowania
Wystudzone ciasto pokryć masą budyniową,posypać startą czekoladą.
mąka pszenna |
2 szklanki
|
cukier |
1 szklanka
|
margaryna |
25 dkg
|
jajko |
5 szt.
|
kakao |
2 łyżki
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
mleko |
1 szklanka
|
budyń owocowy |
1 szt.
|
masło |
20 dkg
|
truskawki świeże |
20 dkg
|
czekolada gorzka |
5 dkg
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: