Pasta z sera

Pasta z sera

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    100 g
  • ser topiony

    400 g
  • śmietana

    0,10 l
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • sól

  • papryka słodka mielona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser rozetrzeć ze śmietaną.
Masło utrzeć i połączyć z serem.
Szczypiorek umyć, posiekać i połączyć z serem, doprawić solą i papryką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

23.03.2011 13:04
Znakomita pasta.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat