Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczywo czosnkowe

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól pieprz czosnek do posypania
majeranek
Sklep Prymat
startego sera
10 dag
masło
chleb pszenny
3 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywo czosnkowe

Masło rozpuścić na patelni. Chleb posypać z obydwu stron szczyptą majeranku, soli i pieprzu. Następnie z obu stron posypać sporą ilością czosnku. Smażyć na rozgrzanej patelni około 3minut z każdej strony. Następnie posypać serem i smażyć jeszcze jakąś minutę, aż ser się rozpuści. Można na gotowe pieczywo położyć plasterek pomidora lub ogórka. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria2911 04.04.2012 15:57
pycha
madagaskar 13.03.2011 14:47
super
Kopiko1983 14.02.2011 12:38
Dobry przepis
gusia1000 11.11.2010 19:56
Też by mi to smakowało.
MAŁGORZATA108 03.08.2010 16:47
Prosty, fajny przepis na smaczną przekąskę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak