Przepis i sposób przygotowania na: Agrestowa pokusa
Kroki postępowania
i zostawiamy do wystygnięcia.
Czekoladę ścieramy na tarce i posypujemy ciasto.
masło |
15 dkg
|
cukier |
3/4 szkl
|
mąka pszenna |
1,5 szkl
|
żółtko jajek |
6 szt
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
płatki migdałowe |
1 opakowanie
|
kompot agrestowy |
1 litr
|
budyń śmietankowy |
2 szt
|
cukier |
3 łyżki
|
śmietana 30% |
400 ml
|
czekolada |
1/2 tabliczki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: