Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Rybę myjemy i osuszamy. Kroimy na bardzo drobną kosteczkę. Do pokrojonej ryby dodajemy jajko, mąkę oraz bułkę tartą. Dokładnie łączymy składniki. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Z masy formujemy niewielkie klopsiki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    ciekawy przepis na klopsiki rybne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    pyszne szaszłyki
  • 0
    moje-zdjecie1
    Opublikowano

    Ania321

    fajny przepis, chętnie wypróbuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !