Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z ketchupem i miodem
Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy miód, ketchup i przyprawy – mieszamy.
Marynatą smarujemy rybę.
Wkładamy do piekarnika temperatura 180 stopni ok 20-30 minut.
Smacznego!!!
ketchup łagodny |
3 łyżki
|
miód |
3 łyżki
|
sól |
do smaku
|
pieprz |
do smaku
|
Papryka słodka mielona Prymat |
do smaku
|
Papryka ostra mielona Prymat |
do smaku
|
Czosnek suszony Prymat |
2 ząbki
|
filet z łososia |
4-5 kawałków
|
sok z cytryny |
1/2 szt
|
oliwa |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: