Składniki:
Lista składników
filet z pstrąga |
8x80 g (bez skóry)
|
mąka pszenna |
4 łyżki
|
krem chrzanowy Smak |
|
olej rzepakowy |
(do smażenia)
|
Musztarda delikatesowa Prymat |
1 łyżeczka
|
Marynata
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat |
3 łyżki
|
Musztarda delikatesowa Prymat |
1 łyżka
|
sok z cytryny |
2 łyżki
|
olej rzepakowy |
4 łyżki
|
Sos z suszonych grzybów
grzyby suszone |
4 łyżki (ugotowane i posiekane)
|
wywar grzybowy |
|
śmietana kremówka |
300 ml
|
cebula |
1 szt. (pokrojona w kostkę)
|
kapary całe Smak |
1 łyżeczka (posiekane)
|
wino białe wytrawne |
100 ml
|
czosnek |
2 ząbki (plastry)
|
koperek |
1 pęczek
|