Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryby wędzone na półmisku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczupak 1 szt
jesiotr 1 szt
cytryny 3 szt
łosoś wędzony plastry 500 g
mandarynka 3 szt
winogrona 200 g
truskawki świeże 180 g
sałata do dekoracji 1 szt
pomarańcza 1 szt
makrela wędzona 500 g
natka pietruszki 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: ryby wędzone na półmisku

Wszystkie ryby dzielimy na mniejsze kawałki odpowiednio przybieramy dajemy do nich plastry cytrusów i cząstki cytryn ,aby móc pokropić rybę podczas spożywania.W połówkę pomarańcza wbijamy wykałaczki z winogronami ,przybieramy również sałatami i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 27.02.2014 20:03
rewelacyjne :)
mitek111 27.02.2014 19:15
smakowicie wygląda
Christopher 27.02.2014 19:15
Ryby wytworne.Szkoda ,że ich nie widać wśród ładnej dekoracji.
mufinka79 27.02.2014 17:55
Wystawny półmisek :)
Krzysztof15 27.02.2014 17:04
bardzo lubie
Konczi 27.02.2014 16:57
taki półmisek na stole i już połowa sukcesu za nami
sylwia_sl 27.02.2014 16:49
apetyczny taki półmisek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak