Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
seler naciowy 1
cebula czerwona 1
sól do smaku
pieprz do smaku
sok z cytryny do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Odciskamy tuńczyka na sitku, bardzo mocno, ddajemy posiekany seler, cebule w drobną kosteczke. Następnie dodajemy majnez, sok z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy na chlebek lub z bułką, sałatą, pomidorem;))) Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara13 16.02.2014 14:59
lubię tuńczyka,ta pasta musi być bardzo smaczna
Marta1986 16.02.2014 11:03
super wyglada
Aleksandra/Olcia 16.02.2014 10:14
super pasta
patryska76 16.02.2014 08:49
Pyszna propozycja na kolację czy też śniadanie ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak