Jajka faszerowane fetą

Jajka faszerowane fetą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    6 szt
  • jogórt naturalny lub kwaśna śmietanka

    1 łyżka
  • drobno siekany szczypiorek

    1-2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotowac, obrac i ostudzic. Przeciąc na pół i wyjąc żółtka. Żółtka dokładnie rozetrzec z serem fetą i jogurtem, na koniec wymieszac ze szczypiorkiem i doprawic pieprzem. Farszem napełnic białka, ozdobic zieleniną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

15.05.2011 15:54
ale jaja

kielcok1

29.04.2011 16:29
od fety trzymam się z daleka

marta639

17.09.2010 17:16
Ciekawy przepis.

Kate131

01.06.2010 07:50
łatwe a na pewno pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat