Kawa korzenna

Kawa korzenna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kawa

    2 łyżki
  • cukier

    2 łyżki
  • bita śmietana

    2 łyżki
  • woda

    300 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wodę zagotować i zalać nią kawę. Zaparzyć. Cukier wymieszać z odrobiną imbiru i cynamonu i rozdzielić na dwie filiżanki. Zalać kawą i ozdobić bitą śmietaną. Posypać cynamonem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wafelek2601

27.09.2013 15:52
Pyszna kawusia

IKrakowianka

17.10.2012 22:21
ale aromatyczna :)

agnieszka214

16.12.2011 07:47
apetyczna

Sarenka

16.07.2011 15:03
Lubie aromat takiej kawki :)

Barbara55

08.05.2011 15:57
dobra kawa to kawa bez dziwnych dodatków

kielcok1

23.04.2011 19:04
bomba

pioge7

27.02.2011 10:07
robię taką codziennie prawie

rakow2

26.01.2011 16:10
niesamowite

gosia47-47

17.11.2010 15:16
uwielbiam

banditka

08.10.2010 09:12
śliczna filiżanka i cynamonik a kawa tez pewnie pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat