Przepis i sposób przygotowania na: Moja pychotka
Kroki postępowania
Posmarowac biszkopt z dzemem polowa masy, przykryc drugim biszkoptem i posmarowac druga czescia masy.
śmietana 30% |
0,5 litra
|
cukier puder |
3 łyżki
|
galaretka cytrynowa |
2 szt
|
twaróg |
25 dag
|
dżem |
1 słoiczek
|
wiórki kokosowe |
10 dag
|
masło |
2 łyżki
|
cukier |
3/4 szkl
|
mąka ziemniaczana |
2 łyżki
|
mąka |
1 szkl
|
proszek do pieczenia |
1 łyżka
|
jajko |
7 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: