Sałatka Pini

Sałatka Pini

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

  • Słoiczek marynowanych dymek

  • główka sałaty

  • 4 lyzki majonezu

  • sól, pieprz

  • tuńczyk

    1 puszka
  • ser

    20 dag (ostry)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogonki liściowe selera umyć, ściągnąć włókna, pokroić w kostkę.
Sałatę umyć, rozdzielić liście.
Ser pokroić w kostkę.
Wymieszać seler z serem, cebulkami, tuńczykiem.
Doprawić, zalać majonezem, wymieszać.
Wyłożyć do salaterki wysłanej liśćmi sałaty.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat