Przepis i sposób przygotowania na: Migdałowe kuleczki
Kroki postępowania
Do zimnej kaszki dodać alkohol, aromat i mielone orzechy oraz migdały i wiórki kokosowe, dokładnie wszystko wymieszać.
mleko 0,5% | 440 ml |
miód | 3 łyżki |
mielone migdały | 10 dag |
wiórki kokosowe | 3 łyżki |
aromat migdałowy | kilka kropli |
DODATKOWO: | |
masa marcepanowa | |
wiórki kokosowe | |
mielone migdały | |
kakao | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
alkohol | |
orzechy mielone | 5 dag |
kaszka | 8 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: