Zielona pasta

Zielona pasta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak ugotowany

    1 łyżka
  • masło

    1,5 łyżki
  • szprotki wędzone

    5 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • ser topiony

    15 cheddar
  • rzeżucha

    1 (posiekana)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło utrzeć z serkiem topionym i ugotowanym, posiekanym drobno szpinakiem. Po uzyskaniu gładkiej masy dodać posiekaną rzeżuchę i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

15.06.2012 08:34
extra

jeta72

14.04.2012 23:20
fajna

Angelika10

15.11.2011 23:58
super

Reda

27.09.2011 06:57
super przepis ,dzięki dziś to zrobie

Monika193

27.08.2010 09:46
na pewno wypróbuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat