Smażony mintaj

Smażony mintaj

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z mintaja

    80 dkg
  • jajko

    1 sztuka
  • bułka tarta

  • kucharek, pieprz

    do smaku
  • tłuszcz do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mintaja umyć, osuszyć, przyprawić. Piec na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówkami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Anna138

31.12.2011 11:36
uwielbiam rybki

Seba

07.08.2011 11:31
smaczna rybka

ewaa

30.05.2011 20:41
pychotaa:)...uwielbiam rybki:)

Agnieszka172

27.08.2010 13:43
ryby są zdrowe i bardzo dobre :)

pauluna

25.08.2010 20:12
smankowicie wyglada

Margo1

08.08.2010 17:31
Lubię wszystkie rybki

lucyna15

02.08.2010 07:03
smacznie wyglada

plocia

01.08.2010 23:00
uwielbiam ryby, a już w ogóle smażone

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat