Kiełbasa podsmażana

Kiełbasa podsmażana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa zwyczajna

    30 dag
  • cebule

    2 sztuki
  • masło

    2 dag
  • olej do smażenia

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę podzielić na 4 porcje. Każdą naciąć ostrym nożem z dwóch stron. Na rozgrzaną patelnie położyć patelnię i obrumienić. Dodać drobno posiekaną cebulkę i tłuszcz. Przykryć. Potrząsać od czasu do czasu. Podawać najlepiej na ciepło z chlebem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

fictor123

18.01.2012 07:52
mniam

fictor123

18.01.2012 07:52
mniam

owocówka

17.09.2011 08:21
ekstra

tomek18

28.07.2011 19:17
uwielbiam taką

marcia71

20.05.2011 20:57
uwielbiam

gosia561

08.04.2011 12:02
uwielbiam z kapustką zasmażaną

Jaheira11

25.03.2011 23:45
często w domu przyrządzam:)

berys18

09.12.2010 07:47
a nawet z ziemniakami na szybki obiad super

Małgorzata113

08.05.2010 12:43
Jak dobrze widzieć stare przepisy.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat