Składniki:
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
por | 1/2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
szczypior siekany | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
por | 1/2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
szczypior siekany | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: