Składniki:
3 ząbki czosnku | |
4 laski białej kiełbasy | |
kilka ugotowanych na twardo jaj | |
1\\2 szkl kwaśnej albo słodkiej śmietany | |
mąka przenna do zagęszczenia | |
mąka żytnia | 6 łyżek |
zupa | |
woda | 2 l |
3 ząbki czosnku | |
4 laski białej kiełbasy | |
kilka ugotowanych na twardo jaj | |
1\\2 szkl kwaśnej albo słodkiej śmietany | |
mąka przenna do zagęszczenia | |
mąka żytnia | 6 łyżek |
zupa | |
woda | 2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: