Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ze szpinakiem i fetą z sosem paprykowo-czosnkowym
Zrobić sos: do szklanki wlać jogurt i śmietanę, dodać paprykę i czosnek. Dokładnie wymieszać. Polać sosem sałatkę.
Smacznego :)
szpinak świeży | 100 gram |
feta | 90 gram |
pomidorki koktajlowe | 1 garść |
śmietana | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 płaska łyżeczka |
papryka zielona | 1/3 szt |
papryka żółta | 1/3 szt |
papryka czerwona | 1/3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: