Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe z kolorową posypką
Polewa: Podane składniki wkładamy do rondelka gotujemy aż masa zacznie gęstnieć i polewamy ciepłe jeszcze ciasto .studzimy i posypujemy kolorową posypką .
margaryna |
200 g
|
czekolada gorzka |
100 g
|
czekolada mleczna |
100 g
|
jajko |
6 sztuk
|
mąka pszenna |
16 łyżek
|
cukier drobny |
12 łyżek
|
woda letnia |
6 łyżek
|
proszek do pieczenia |
1,5 łyżeczki
|
Polewa: |
|
margaryna |
100 g
|
woda |
100 ml
|
kakao |
2 łyżki
|
cukier drobny |
4 łyżki
|
kolorowa posypka do ciast |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: