marmolada z czarnych porzeczek i jabłek

marmolada z czarnych porzeczek i jabłek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przecier jabłkowy

    1 kg
  • przecier z czarnych porzeczek

    500 g
  • cukier

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łączymy oba przeciery i dodajemy cukier. Wysmażamy. Gorący nakładamy do słoików.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

03.05.2013 13:05
przepyszna!!!!

Łucja1

10.01.2011 17:38
bardzo smaczna marmolada

mamusia1

03.10.2010 15:38
Superowy pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat