oliwa grzybowa

oliwa grzybowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej roślinny

    500 ml.
  • borowiki

    40 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Borowiki rozdrabniamy i zalewamy olejem. Odkładamy w ciemne miejsce na dwa dni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mamusia1

18.10.2013 08:51
poolecam go!!!!

mamusia1

17.04.2013 16:19
dobra do sosów

babcia

06.06.2012 09:29
ciekawa..

babcia

06.06.2012 09:29
ciekawa..

usmiech

12.03.2012 09:51
fajne

Krystyna32

16.03.2011 06:42
super

Łucja1

29.08.2010 16:04
wspaniała do makaronu!

Beata73

29.07.2010 17:20
super!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat