natka pietruszki na zimę

natka pietruszki na zimę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • natka pietruszki

    4 pęczki
  • sól

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Natk pietruszki drobno pokroić i przesypując solą ułożyć w słoiku. Słoik zamknąć i trzymać w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

23.10.2013 07:25
robię tak co roku

Łucja1

01.01.2011 14:01
robię taką1

Allice

14.11.2010 08:20
Ja wolę suszoną.

mamusia1

24.09.2010 19:55
robię taką pietruszkę i często używam!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat