grzyby kiszone

grzyby kiszone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzyby leśne

    1 kg
  • woda

    500 ml.
  • sól

    40 g
  • cukier drobny

    15 dkg
  • jogurt bałkański

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby obgotować i przełożyć do słoja. Z reszty składników przygotować zalewę i zalać. Są gotowe do spożycia po3 tyg.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kuklik

27.12.2010 18:37
a też nigdy nie kisiłam ciekawe jak smakują

Łucja1

27.12.2010 14:42
dobre

Łucja1

27.12.2010 14:42
dobre

mamusia1

24.09.2010 19:48
ciekawe te grzybki,nigdy nie kisiłam grzybów.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat