Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

chrupiąca pierś indycza

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś indycza
1-2 szt
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
DO SMAKU
olej do smażenia
DO SMAKU
jajko
2 szt
mąka
DO SMAKU
sezam
DO SMAKU
Papryka ostra mielona Prymat
DO SMAKU
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: chrupiąca pierś indycza

Pierś kroimy na mniejsze części. Przyprawiamy je.Każdy kawałek panierujemy i posypujemy sezamem. Smażymy z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

borys 28.07.2010 11:13
Brzmi apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak