Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z kulkami mięsnymi i warzywami
Kroki postępowania
5. W międzyczasie gotujemy makaron al dente.
9. Mieszamy wszystko razem, a na koniec posypujemy natką pietruszki.
Smacznego !!!
makaron tagliatelle |
250 g
|
mięso mielone |
200 g
|
pieczarki |
200 g
|
marchew |
2 sztuki
|
pietruszka |
1 sztuka
|
papryka czerwona |
1 sztuka
|
cebula |
1 sztuka
|
jajko |
1 sztuka
|
bułka czerstwa |
1/2 sztuki
|
tłuszcz do smażenia |
|
masło do smażenia |
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
|
natka pietruszki |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: