opiekanki z pęcaku

opiekanki z pęcaku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pęcak

    20 dkg
  • jajko

    1 szt.
  • bułka tarta

    2 dkg
  • smalec

    10 dkg
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pęcak ugotować,a gdy ostygnie zmielić. Dodać do niego jajko,sól i wymieszać. Formować sznycelki obtoczyć w bułce tartej i smażyć na smalcu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

31.07.2013 08:11
bardzo smaczne

mala2021

18.04.2012 11:55
nie jadłam takich

Ewa111

28.11.2011 18:37
dla mnie to nowość

Kate131

16.11.2011 10:18
ciekawe

Kryska73

13.01.2011 17:44
ciekawe w smaku!

Łucja1

17.11.2010 18:47
ciekawy dodatek do sosu!

stokrotka

21.10.2010 08:13
tak z gulaszem rewelka!

mamusia1

18.08.2010 22:13
wspaniale z gulaszem!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat