Ser żółty smażony w panierce

Ser żółty smażony w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    250 gramów
  • papryka słodka mielona

    do smaku
  • chili

    do smaku
  • mąka

    1 łyżeczka
  • jajko

    1 szt.
  • tarta bułka

    1-2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser pokroić na plastry grubości 0,5cm, oprószyć mąką, papryką i chili, obtoczyć w rozmąconym jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marta1371

27.03.2011 10:44
pyszne

gosia47-47

31.01.2011 11:46
mniam

Malinka

28.07.2010 14:47
W takiej formie wolę zdecydowanie ser od mięsa!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat