pasta śledziowa III

pasta śledziowa III

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledź solony

    20 dkg
  • sól

    do smaku
  • twarożek

    1 (śmietankowy)
  • jaja na twardo

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrane jajka i śledzia mielimy w maszynce. Dodajemy twarożek i doprawiamy solą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Monika192

28.03.2011 12:12
mniam mniam

Kryska73

20.12.2010 16:37
super!

Kryska73

20.12.2010 16:37
super!

zajaczekjz

17.11.2010 19:14
robię podobną!

Łucja1

25.10.2010 17:23
pyszna i ciekawa w smaku!

mamusia1

04.08.2010 15:05
bardzo dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat