Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z twarożkiem i malinami
Kroki postępowania
jogurtowo-malinowym
naleśniki |
|
mleko |
1 szklanka
|
woda |
0,5 szklanki
|
mąka |
1,5 szklanki
|
jaja |
2 sztuki
|
szczypta soli |
|
olej |
2 łyżki
|
Nadzienie: |
|
rodzynki |
garść
|
cukier |
2 łyżeczki
|
Polewa: |
|
maliny mrożone |
100 g
|
jogurt naturalny |
3-4 łyżki
|
cukier |
1 łyżeczka
|
twarożek |
300 (sernikowy)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: