Brokuł panierowany

Brokuł panierowany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 sztuki
  • bułka tarta

    7-8 łyżek
  • olej do smażenia

  • brokuły

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brokuły obgotowujemy w wrzącej, osolonej wodzie 5 minut. Odsączamy,każdą różyczkę panierujemy w rozmąconym jajku i tartej bułce. Smażymy z wszystkich stron na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dariusz8

23.06.2013 15:22
Pyszny brokuł.

Betka

22.12.2012 08:47
mmm ekstra!!!:)

madzialena19

02.05.2012 21:24
Lubię bardzo brokuł.

ewa84

31.03.2011 13:59
mniam ;))

berys18

09.10.2010 17:47
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat